Digitale FineArt prints i høyest kvalitet - opptil 162cm fra rull

PIGS lager digitale trykk på utvalgte FineArt papirer fra markedets beste produsenter. Vi trykker opptil 162 cm i bredde fra rull på high-gloss, baryt, pearl, satin og matte papirer, med sterk teksturert eller meget glatt overflate. Vi trykker selvsagt også på lerret og baklitfilm.

For utskriftene bruker vi EPSON STYLUS PRO 4900 og 9900, samt den nye EPSON SURECOLOR SC-P20000. Printerne bruker Epson UltraChrome HDR / PRO blekksystemer - en utvidelse av det vanlige CMYK spektret for å utjevne fargoverganger og forstørre bildets fargerom. Blekket er pigmentbasert og lysekt som garanterer et lang holdbarhet av utskriftene.

Digitale FineArt trykk (eller Giclée), er dagens kvalitetsstandard ikke bare når det gjelder skarphet og farge, men også i forhold til bildets varighet i mange år fremover.

Under standardforhold (museumsbelysning, under glass, osv) er Epson UltraChrome HDR / PRO fargeblekk bestandig i opptil 200 år på et egnet papir. Svart/hvit blekk er lysekt i over 200 år (Wilhelm Imaging Research).

NB!
Vi redigere gjerne bildene for deg før trykk (forstørre, skarpe, farge og formatkorrektur). For et best mulig trykkresultat er det ønskelig at bildene er hverken forstørret eller skarpet fra før.

Ta kontakt med oss

 
 
Name *
Name